Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

Producent en leverancier van kunststof leidingsystemen heeft nieuw filiaal te Zandhoven

Toolbox-voorbeeld
Tot 6 mei pakt DYKA uit met een straffe actie waarbij er ieder uur een toolbox wordt weggeschonken aan een klant.

Tekst | DYKA / Niels Rouvrois

Beeld | DYKA

28 april 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Sinds 1 april heeft DYKA België een nieuw filiaal te Zandhoven. Parallel zijn de activiteiten van het filiaal in Hoogstraten verhuisd naar Zandhoven. Zo kan het bedrijf dichter bij zijn klanten staan, want naast het bestaande filiaal te Temse, is het nu extra aanwezig in het centrum van Antwerpen: het nieuwe filiaal ligt dicht bij de werken aan de Oosterweelverbinding én aan de strategische kruising van de E313 en E34. Een nieuwe stap in DYKA’s groeitraject.

Sinds 1 april heeft DYKA België een nieuw filiaal te Zandhoven.

Geopend in april

Het pand te Zandhoven werd gerenoveerd tot een volwaardig DYKA-filiaal: “Ons team heeft hard gewerkt om in dit filiaal een shop­ervaring te creëren zodat we klaarstaan om onze klanten een nog beter advies op maat te geven. Nieuwe, flexibele overleg- en
de­moruimtes in de shop, maar ook services zoals een pick-up point waarbij klanten vroeger of later dan onze openingsuren
bestellingen kunnen ophalen, moeten daarbij helpen”, aldus Stijn Coninx, Business Manager Project Business bij DYKA België. Het team van Hoogstraten verhuist mee naar Zandhoven, zo blijft Rony Aerts de vertrouwde filiaalhouder.

Ontdek ons PP en PE-aanbod in de demoruimte te Zandhoven. Momenteel product in de kijker: Axedo!

Toekomstgerichte stap

Het nieuwe filiaal past binnen een langetermijnstrategie. “De essentie is: DYKA België groeit enkel als onze klanten groeien. We zijn gestart aan een traject waarbij we onze klant meer dan ooit centraal stellen. DYKA België is meer dan een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen, want samen met onze klant creëren we Nature’s Network: we zetten efficiënte, duurzame netwerken op die natuurlijke, hernieuwbare elementen, zoals water en gas, vervoeren”, concludeert Stijn Coninx.

Inschrijven voor de feestelijke opening (6 mei) van het filiaal kan via de link achter de QR-code op deze pagina. DYKA pakt tot 6 mei ook uit met een straffe actie waarbij er ieder uur een toolbox wordt weggeschonken aan een klant. Alle informatie over deze actie en het nieuwe filiaal op www.dyka.be.

Product in beeld: naadloze en mantoegankelijke inspectieput

De Axedo 800 is een mantoegankelijke PP inspectieput met BENOR keurmerk. Dankzij de schachtdiameter van 800 mm is de put mantoegankelijk, een groot voordeel ten opzichte van kleinere putten. De Axedo 800 is verder naadloos, wat zorgt voor ideale stroomprofielen.

Het bodemelement van de inspectieput is licht qua gewicht en daardoor makkelijk hanteerbaar. De Axedo 800 inspectieputten zijn aanpasbaar en beschikken over een flexibel putlichaam. Het dubbelwandige PP putlichaam is van een sterkte SN8 leiding en is eenvoudig aan te passen op de gewenste hoogte. De Axedo 800 is ontworpen volgens de EN normen en heeft het BENOR keurmerk.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details