Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Service als fundament

Service als fundament

In de toekomst zal het belang van monitoring in de bouwsector alleen maar toenemen. Zo is monitoring bijvoorbeeld cruciaal bij grote en complexe projecten in stedelijk gebied. “Op basis van de vraag van de klant zorgen wij voor de juiste oplossing”, vertelt Jeroen Gees, zaakvoerder van service- en verkoopbedrijf Laser Control.

Samen met zijn vrouw Nathalie Devooght richtte Jeroen Gees in 1997 Laser Control op. “Van bij de start hebben we ons geprofileerd als servicebedrijf”, verduidelijkt Jeroen Gees. “In 2002 verhuisden we naar een nieuw gebouw en sindsdien ligt de focus ook op verkoop, maar service blijft het fundament. Veel leveranciers vinden ons daarom een atypisch bedrijf. Als wij een nieuw product willen verkopen, zullen we eerst naar het servicetraject kijken en worden onze techniekers opgeleid.”

Onafhankelijkheid
Doordat Laser Control zowel verkoop als service onder één dak centraliseren, kan er snel op de bal gespeeld worden. Jeroen Gees: “Wij willen dat klanten met hun problemen naar ons komen en vervolgens zoeken wij naar de juiste oplossing, met oog voor prijs en kwaliteit. Totaalstations, GNSS, bouwlasers… Ons aanbod is voor verkoop én verhuur erg ruim. En voor iedereen, van uitvoerders van grote baggerwerken tot een tuinaannemer. Ons hoofdmerk is Geomax, onderdeel van het Zwitserse Hexagon, maar het einddoel voor onze klant is altijd het juiste product voor de juiste toepassing. Onafhankelijk van een merk. Alles wat we verkopen, is eveneens te huur en naast meettechnieken hebben we ons ook gespecialiseerd in rioleringstechnieken. Wij hebben een groot aanbod in verhuur en verkoop van rioolafsluiters.”

Monitoring
Laser Control ziet in de nabije toekomst een groeiende rol weggegeld voor monitoring. “Onze stadskernen worden geconfronteerd met uitdagende projecten. Bouwputten naast torengebouwen, het graven van tunnels en parkings onder stedelijk gebied… In dergelijke complexe projecten speelt monitoring een cruciale rol. Vandaag gebeurt monitoring met gerobotiseerde totaalsta­tions, maar ook tri-axiale sensoren en tilt- en waterpeilsensoren verschijnen op het toneel. We krijgen steeds meer data binnen en ook die databehandeling is een van ons sterke punten. Wij zorgen dat de klant alle info en alarmsignalen binnenkrijgt die hij nodig heeft”, besluit Jeroen Gees. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details