Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Sky-high experience, groundbreaking trust
Als erkend en officieel dealer-invoerder van o.a. Yanmar grondverzetmachines kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden.

Sky-high experience, groundbreaking trust

Het familiebedrijf CEBEKO is ondertussen een gevestigde waarde in Vlaanderen. U kan er terecht voor aankoop, huur, service en onderdelen van bouw- en grondverzetmachines.  Sinds de opstart in 1983 staan de klanten en hun tevredenheid op de eerste plaats. 

“Onze slogan omschrijft eigenlijk alles waar wij voor staan als bedrijf. Jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze klanten liggen aan de basis van onze sterke reputatie. Dat vertrouwen waar ik over spreek is trouwens een wederzijds gegeven. Met een persoonlijke aanpak, open communicatie en gericht advies willen we de klant het gevoel geven dat ze voor een betrouwbare partner kiezen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. 

Juiste machine op het juiste moment

Geen enkel project is hetzelfde. Bovendien hebben bepaalde sectoren te maken met seizoenswerk. Dankzij hun jonge en uitgebreide verhuurvloot zorgt CEBEKO ervoor dat de juiste machine op het juiste moment geleverd wordt. Tom Dekoninck: “Aan de hand van een grondige behoefteanalyse zorgen wij steeds voor een perfecte match. Bestaat er toch twijfel? Dan komt onze Rental Advisor ter plaatse voor persoonlijk advies en uitleg waar nodig.”

Sinds kort geven ook de grondverzetmachines van Doosan het gamma mee vorm.

Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, compacte én grote graafmachines en diverse andere grondverzetmachines. Ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie zodat er snel en efficiënt kan gewerkt worden. Met enkele goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op locatie en een eigen atelier garandeert het familiebedrijf een minimale stilstand van uw machine(s).

Geen toegeving op vlak van kwaliteit

Als erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar grondverzetmachines, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Sinds kort geven ook de grondverzetmachines van Doosan het gamma mee vorm. “De afgelopen 40 jaar kozen wij er bewust voor om ons te specialiseren in compacte bouw- en grondverzetmachines. Met wereldmerk Doosan als nieuwste toevoeging komt daar nu verandering in. Onze nieuwbouwsite in Torhout, die met 1,6 hectare maar liefst dubbel zo groot wordt als onze huidige site, is in volle opbouw en dat schept mogelijkheden. Met een ambitieus groeiplan en een opgeleid team van een 30-tal medewerkers zijn we steeds op zoek naar nieuwe kwalitatieve samenwerkingen”, besluit Tom Deconinck.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details