Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Techni-Mat kijkt enthousiast uit naar tweede editie
InfraTech en Matexpo, twee toonaangevende vakbeurzen in Nederland en België op het gebied van bouw en infrastructuur, organiseren op 9 & 10 maart 2022 in Kortrijk Xpo de tweede editie van Techni-Mat, een tweedaagse vakbeurs voor alle spelers binnen infra & ruwbouw.

Techni-Mat kijkt enthousiast uit naar tweede editie

InfraTech en Matexpo, twee toonaangevende vakbeurzen in Nederland en België op het gebied van bouw en infrastructuur, organiseren op 9 & 10 maart 2022 in Kortrijk Xpo de tweede editie van Techni-Mat, een tweedaagse vakbeurs voor alle spelers binnen infra & ruwbouw. De beurs is het verzamelpunt van knowhow voor de sector en focust vooral op technieken en materialen. Net als in 2020 zullen ook in 2022 met de Sustainability & Technical Award weer prijzen uitgereikt worden.

De allereerste editie van de beurs vond normaal gezien plaats op 25 en 26 maart 2020, maar werd omwille van corona verschoven naar oktober. Organisatoren Infratech en Matexpo slaagden er wonderwel in om vorig jaar een coronaproof fysiek debuut op poten te zetten. Naast 125 interessante exposanten en een gevarieerd seminarieprogramma was de uitreiking van de allereerste Techni-Mat Awards een van de hoogtepunten tijdens de tweedaagse beurs. 

Ook de Sustainability Award en Technical Award worden voor de tweede keer uitgereikt.

Ruime doelgroep

Techni-Mat richt zich specifiek op aannemers uit infra en ruwbouw: technische directeurs, aankopers, calculatoren, studiebureaus, werf- en projectleiders, algemene directie. Maar ook  opdrachtgevers/bouwheren behoren tot het doelpubliek, van federale, gewestelijke, provinciale en gemeentelijke overheden tot zorginstellingen. En uiteraard bereikt Techni-Mat ook de private opdrachtgevers en nutsbedrijven. Kortom, alle belangrijke spelers uit de sectoren funderingen & bouwskelet, daken & gevels, infra, tunneltechnieken, riolering & water, openbare ruimte & mobiliteit energie en verkeersinfrastructuur komen op Techni-Mat aan hun trekken.

Ondanks de ongewone omstandigheden, werd er in 2020 een mooie basis gelegd voor deze nieuwe vakbeurs. Het mooie kader, de strakke organisatie en het sterke inhoudelijke programma zorgden voor een positieve sfeer onder de aanwezigen. Ook de bezoekers, in totaal 1.659, waren aangenaam verrast door het diverse aanbod op de beurs. “Een nieuwe beurs in de markt zetten is altijd een uitdaging. In deze tijden is het nog moeilijker, maar we waren ervan overtuigd dat Techni-Mat moest doorgaan, in het belang van de sector. En als je dan ziet dat er een goede sfeer is en er weer fysieke contacten worden gelegd, dan ben je blij dat je hebt doorgezet en dat de markt ook gevolgd is”, liet een tevreden beursdirecteur Gregory Olszewski vorig jaar na de eerste editie optekenen.

Verder op het elan

Voor Grond/Weg/Waterbouw blikt de beursdirecteur graag vooruit op de tweede editie in maart. Gregory Olszewski: “Techni-Mat is de meest efficiënte manier om op korte tijd heel veel (potentiële) partners te ontmoeten. En het is tevens de ideale plek voor spontane nieuwe ontmoetingen die tot vaak tot hele mooie samenwerkingen kunnen leiden. Op Techni-Mat krijgen standhouders de kans om hun producten of diensten volop in de kijker te zetten. Wat de tweede editie in maart 2022 betreft, gaan we verder op het elan van een geslaagde eerste editie. We mikken opnieuw op een gevarieerd publiek, diverse standhouders, een interessant seminarieprogramma en een spannende award-uitreiking. We gaan ervan uit dat de beurs op een zo goed als normale manier zal plaatsvinden. We hebben vorig jaar in ieder geval getoond dat we ook een mooi en succesvol coronasafe evenement kunnen organiseren.”

De beurs is het verzamelpunt van knowhow voor de sector en focust vooral op technieken en materialen.

Award-uitreiking

Tijdens Techni-Mat zullen er inspirerende keynotes en conferenties plaatsvinden omtrent actuele onderwerpen die spelen binnen de sector. Ook de Sustainability Award en Technical Award worden voor de tweede keer uitgereikt. In 2020 gingen respectievelijk STRADUS en CGK Group met de awards naar huis. Het contentprogramma wordt samengesteld in samenwerking met partners zoals onder andere: Bouwunie, FEDBETON, Confederatie Bouw, Aquaflanders, OBAC-BGO, Digitaal Vlaanderen en Fereb. Meer info over het programma is binnenkort te vinden op www.techni-mat.eu.

Wenst u deze beurs te bezoeken? 

Registreer u online met de code GWW2122 voor GRATIS toegang via www.techni-mat.eu     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details