Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Expansie in zowel Nederland als België. Grote speler in uitrustingsstukken breidt flink uit
Jens Boerboom, de nieuwe salesmanager voor België, staat in de startblokken.

Expansie in zowel Nederland als België. Grote speler in uitrustingsstukken breidt flink uit

Jeroen Hornman, salesmanager en lid van het managementteam bij Saes, werpt een licht op de zaak: “Voor Saes is het een logische stap. Op deze manier zitten we dichterbij onze gewaardeerde Belgische klanten. Momenteel werken we aan het pand in Tienen, waar we een hal en een kantoor tot onze beschikking hebben. Alles wordt netjes ingericht voor verhuur en verkoop en we scheppen er de mogelijkheid om in de toekomst servicewerkzaamheden te kunnen verrichten.”

Het nieuwe pand in Tienen.

De klant kan kiezen

Op de vraag of het de bedoeling is dat alle Belgische klanten zich vanaf 1 maart (de openingsdatum) met de vestiging in Tienen zaken moeten doen, antwoordt Jeroen Hornman: “Dat mogen ze zelf kiezen. Wie als vanouds met Weert wil communiceren, kan dat gewoon blijven doen. De praktijk zal straks echter uitwijzen dat het hebben van een vestiging dichtbij best handig is.”

Het managementteam van Saes heeft er qua personeelsbezetting ook geen gras over laten groeien, een kersverse salesmanager voor België staat al in de startblokken. “Onze nieuwe salesmanager voor België heet Jens Boerboom, hij is officieel op 1 februari in dienst getreden, maar heeft er al een heel opleidings- en inwerktraject opzitten. Jens heeft de Belgische nationaliteit en woont ook in België. Hij gaat de belangen behartigen van de Belgische klanten en heeft zijn uitvalsbasis in Tienen.” Om Saes België nog meer op de kaart te zetten wordt ook deelgenomen aan Matexpo in Kortrijk, van 8 tot en met 12 september 2021.

Een vertrouwd gezicht, straks ook in België.

Ook in Weert uitbreiding

Wie wel eens bij Saes in Weert is geweest, weet dat door de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt de opslagcapaciteit tegen het plafond zit. Maar ook het onderhoud aan grondverzetmachines, dat sinds de komst van Erwin Broens in 2019 een vlucht heeft genomen,
neemt de nodige ruimte in beslag. Daar wordt wat aan gedaan, door op het terrein, naast het bestaande gebouw, een nieuwe loods met showroom te gaan bouwen. Jeroen Hornman: “De nieuw te bouwen loods krijgt een oppervlakte van maar liefst 1.200 m² en zal 11 m hoog worden. Momenteel zitten we in de ontwerp- en planfase, naar verwachting kunnen we deze loods eind juni, begin juli in gebruik nemen.”

Voor België is ook het merk LaBounty nu dichterbij dan ooit.

Deze uitbreiding geeft Saes de mogelijkheid om meer ruimte te cre-eren voor servicewerkzaamheden aan uitrustingsstukken en grondverzetmachines, meer uitrustingsstukken op te slaan en een showroom toe te voegen. Jeroen Hornman: “Saes heeft een sterke focus op de grote uitrustingstukken, maar tegelijkertijd op de middelgrote en kleine versies. We hebben furore gemaakt met de allergrootste aanbouwdelen, maar de vraag naar middelgrote en kleine uitrustingstukken is ook enorm gestegen. Daar zit dus qua aantallen meer volume. Kijk je naar wat er ‘in de mix’ opgeslagen en geserviced moet worden, dan snap je dat de nieuwe loods geen overbodige luxe is.” 

Optimaal presteren

In Weert wordt dus voortdurend aan de weg getimmerd, zowel logistiek met de op handen zijnde uitbreiding in Weert en de opening van de Belgische vestiging, maar uiteraard ook als het gaat om het aanbod aan de klant en de uitgebreide service waarmee de producten omringd worden. “Overkoepelend kunnen we zeggen dat onze hoofdfocus ligt op het optimaal presteren, in dienst van onze klanten. Met de sterke merken die zich als partner aan Saes hebben verbonden, met onze service en het advies dat we geven, weet de klant dat ook hij optimaal kan presteren op het werk. Saes is altijd dichtbij, nu nog meer dan ooit”, besluit Jeroen Hornman.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details