Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Maak kennis met de nieuwigheden van ACO

Maak kennis met de nieuwigheden van ACO

Bij de start van dit nieuwe jaar introduceert ACO enkele nieuwe producten. Zo krijgen de Euroline afvoergoten er een eigentijds zwart rooster bij en werd de afwaterende vloermat, Cleanbox vernieuwd.

Euroline Microgrip

Het gamma Euroline afvoergoten breidt uit met een kleurvast zwart kunststof rooster “Microgrip”. Het is niet alleen esthetisch, maar het behoudt bovendien zijn kleur in diverse weersomstandigheden. Een mooie aanvulling in het assortiment.

Dit antislip kunststof rooster heeft een gepatenteerde noppenstructuur die ook bij regen een hoge slipweerstand heeft. Dankzij de hogere belastingsklasse B 125 is deze afvoergoot ook ideaal voor op een oprit.

CleanBox

De bestaande afwaterende vloermat CleanBox kreeg een upgrade en is nu modulair waardoor je verschillende vloerbakken kan combineren voor grote matten en bovendien is de kunststof rand beter bestand tegen corrosie.

De Cleanbox is verkrijgbaar in diverse afmetingen met een breed gamma aan voetmatten. De vloermat is dus zowel esthetisch als functioneel waardoor de entree altijd schoon, droog en uitnodigend blijft.

Over ACO
ACO is specialist in afwatering en staat voor kwaliteit, ervaring en innovatie.  Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, met slimme oplossingen die water opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren of hergebruiken.

ACO House & Garden biedt veel meer dan enkel de traditionele afvoergoten. Van afvoerputjes onder het waterkraantje tot afwaterende vloermatten. ACO is met oog voor de klimaatverandering ook voortrekker in het slim omgaan met regenwater. Niet enkel door het aanbieden van infiltratieblokken en infiltratiekratten, maar ook met oplossingen voor waterdoorlatende verharding zoals gras- en grinddallen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details